HU EN GR
Sikerünk a megoldás
Fővállalkozás
Mély- és
magasépítési
üzletág
Út és közmű
üzletág
Épület-
villamossági
üzletág
Épület-
gépészeti
üzletág
Technológiai
gépészet üzletág
Tervezési
üzletág
Kereskedelmi
üzletág
„Az ÉPDUFERR Zrt. építőipari cég, mégis a minősítési területen össze tudják kapcsolni tevékenységüket a bankokkal, melyből mindannyian profitálnak”.
Építő élet, 2012. február
Bemutatkozó
Köszönettel vettük érdeklődését cégünk és az általunk végzett építőipari szolgáltatásaink iránt. Az alábbiakban szeretnénk Önnek röviden bemutatni cégcsoportunkat és az általunk biztosított szolgáltatásokat.

Generálkivitelezői tevékenységet végző vállalkozásunkat 2004-ben hoztuk létre azzal az elhatározással, hogy minőségi lakatos és acélszerkezetek gyártásával vállaljunk szerepet az építőipar területén.

A megrendelői körünk igényeinek és a piaci elvárásoknak megfelelve bővítettük szolgáltatásaink körét, mely lehetővé tette számunkra, hogy az ÉPDUFERR Zrt. generálkivitelezőként, fővállalkozóként is évek óta jelen van az építőipari élet több szegmensében. Rugalmasságunkat megőrizve, generál és szakkivitelezői feladatokat is egyaránt ellátunk.

Tevékenységeink köre:

 • FŐVÁLLALKOZÁS
 • MÉLY- ÉS MAGASÉPÍTÉSI ÜZLETÁG
 • ÚT- ÉS KÖZMŰÉPÍTÉSI ÜZLETÁG
 • ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI ÜZLETÁG
 • ÉPÜLETGÉPÉSZETI ÜZLETÁG
 • TECHNOLÓGIAI GÉPÉSZET ÜZLETÁG
 • TERVEZÉSI ÜZLETÁG
 • KERESKEDELMI ÜLETÁG

Célkitűzésünk, hogy társaságunk minőségi szolgáltatásaival, hosszú távú garanciát biztosítson a megrendelőink és a velünk együttműködő partnereink számára. Az elégedett megrendelőinkkel történő közös együttműködés teszi lehetővé, hogy az ÉPDUFERR Zrt. a régiónk meghatározó és szakmailag elismert szereplője legyen.

Céljaink elérését a minőségi kivitelezésbe vetett hitünk és a szakma iránti elhivatottságunkon túl, piacismeretünkre és a tevékenységeinket kísérő folyamatos fejlesztéseinkre alapozzuk.
Szolgáltatásaink töretlen színvonalára munkatársaink szakmai felkészültsége, gazdasági és technika hátterünk, valamint bizonyított és minősített beszállítói körünk nyújt garanciát a megrendelőink számára.

Elkötelezettségünket fejeztük ki a minőség-, munkabiztonság és környezettudatos szemlélet iránt, amikor bevezettük és saját vállalatirányítási rendszerünkbe integráltuk az ISO 9001:2008; az ISO 14001:2004; az OHSAS 18001:2007 és az MSZ EN ISO 3834- 2 tanúsítványokat. Sikeresen akkreditáltuk a MOL Nyrt. és a PAKSI ATOMERŐMŰ Zrt. beszállítói tanúsítványát, mely lehetővé tette számunkra, hogy a két társaságnál is generálkivitelezői és szakkivitelezői feladatokat látunk el, valamint a mélyépítési szerelvények beszállítását is elvégezzük.

Vállalatunk fővállalkozóként és generálkivitelezőként számos referenciával rendelkezik az alábbi területeken:

 • ÉLELMISZERIPARI BERUHÁZÁSOK (logisztikai központok, üzletek)
 • BANKI BERUHÁZÁSOK (bankfiókok)
 • OLAJ ÉS VEGYIPARI BERUHÁZÁSOK
 • GYÓGYSZERIPARI BERUHÁZÁSOK


Főbb megrendelőink a teljesség igénye nélkül:

MOL Nyrt., HUNGRANA Kft., OPÁL Zrt., OLAJTERV CSOPORT, SAMSUNG SDI MAGYARORSZÁG Zrt., MVM CSOPORT., PAKSI ATOMERŐMŰ Zrt., ISD DUNAFERR Zrt. , ISDPOWER Kft., TESCO GLOBAL ÁRUHÁZAK Zrt., SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., ERSTE BANK Hungary Zrt., MEDITOP Gyógyszeripari Kft., DUNA TAKARÉK BANK Zrt.

Készséggel állunk rendelkezésére és reméljük, hogy a jövőben Önt is a megbízóink között köszönthetjük.