Boldogító szerepvállalás

Boldogító szerepvállalás

A Jószolgálati Otthonban gondozottak 2020.09.07. óta, látogatási tilalom miatt rendkívül korlátozott körülmények között vagy egyáltalán nem tudtak találkozni családtagjaikkal, hozzátartozóikkal. Felhívásban értesültünk arról, miszerint a megoldást egy átalakított konténer jelentené. Örömmel ajánlottuk fel segítségünket!


Kecskés Rózsa, a Jószolgálati Otthon Közalapítvány vezetője a tiszti főorvossal egyeztetve arra jutott, hogy a tél közeledtével egy olyan konténer jelenthetné a megoldást, amelyet középen egy plexi fallal elválasztanak, így a hidegebbre forduló időjárástól védetten találkozhatnának biztonságban szeretteikkel az otthonban gondozottak. A találkozásokat követően a konténert egy ózon generátor segítségével fertőtlenítik.
Erre a felhívásra mi felfigyeltünk és mivel építőipari kivitelező cég vagyunk, van lehetőségünk ilyen konténereket biztosítani. Kérésünkre a Container Market Kft. egy átalakított, két ajtós kivitelű konténert bocsátott rendelkezésünkre.

Örülünk, hogy segíthettük egy olyan problémán mellyel a "szürke" hétköznapok forgatagában nem is feltétlen találkozunk. Valamint szeretnénk megemlíteni, hogy a mi segítségünk össze sem mérhető az intézményben önfeláldozó munkát végző emberekéhez képest! Mi köszönjük, hogy vannak, akik mások megsegítésének szentelték életüket!

Ha belegondolunk, hogy a gondozottak szeptember eleje óta rendkívül korlátozott körülmények között vagy egyáltalán nem találkozhattak családtagjaikkal a bevezetett korlátozások miatt akkor érezhetjük át, hogy mit is jelent ez a segítség számukra. 
Lehetőségeihez mérten mindenki segítse embertársait, néha elég egy jó szó, egy kedves gesztus. 
Ne menjünk el egymás mellett, segítsük egymást!


Megjelenéseink:

Jószolgálati Otthon: kifogások helyett megoldás

Hogy ne fázzanak, ha látogatót fogadnak