Folyamatosan fejleszt az ÉPDUFERR Zrt.

Folyamatosan fejleszt az ÉPDUFERR Zrt.

Komoly tervekkel vágott neki az idei évnek az ÉPDUFERR Zrt. – a bővülő termékpaletta és szolgáltatási kör révén hamarosan négy pillérre állva stabilizálja tevékenységét a cégcsoport. Összeállításunkból az is kiderül, hogy több eszközbeszerzési pályázaton is sikerrel vettek részt.

A cégcsoport történetének egyik legnagyobb fejlesztési programját kezdte el még tavaly az ÉPDUFERR Zrt. A részleteket Palkovics Milán, a cégcsoport igazgatósági elnöke, tulajdonos, valamint Furda Roland műszaki osztályvezető-helyettes összegezte lapunknak.

Bővítenek, fejlesztenek

A program a cégcsoport teljes megújítását célozza hangsúlyozta Palkovics Milán:
– Az a stratégiai cél, hogy jövő év végéig minden elemében diverzifikáljuk az ÉPDUFERR tevékenységét. Az ÉPDUKER területén a termékek és szolgáltatások köre lényegében teljessé vált az építőipari kivitelezések frontján. Másfélszeresére nőtt a terület, térkőbemutatót alakítottunk ki, javában tart a teljes vertikumot lefedő tetőcentrum megvalósítása is. 
A tulajdonos kiemelte: az ÉPDUFERR Verebély úti bázisán pályázati úton jelentős eszközbeszerzések történtek közel 50 milliós értékben, ráadásul a zalakomári telephelyük fejlesztésére 60 milliós támogatást nyertek – ezzel az ÉPDUFERR fontos nyugat-magyarországi bástyája jöhetett létre.

Még egy tervet dédelget a cégcsoport, árulta el Palkovics Milán:
– A meglévő három pillér, vagyis az építőanyag-kereskedés, a generálkivitelezés és az acélkereskedelem, -feldolgozás mellé egy új területen is szeretnénk megjelenni: az ÉPDUFERR ingatlanfejlesztési üzletágának célja prémium márkájú lakások építése és értékesítése lesz.  


Fókuszban az acélpiac

A Verebély úti bázison tervezett fejlesztések terveit Furda Roland összegezte:
– Már munkába állt a CUTERAL CSM550 duplaoszlopos fűrészgépünk, és várhatóan júliusban „menetkész” lesz a DENER Mitsubishi DNR típusú, CNC vezérlésű, 2000X6000-es asztallal szerelt plazma- és lángvágó berendezés. A fejlesztések nyomán megvalósulhat a lapostermékek, melegen hengerelt lemezek és durvalemezek értékesítése mellett az alkatrészek kivágása és forgalmazása, de akár különféle bérmunkák elvégzése is. Természetesen továbbra is vállalunk szerkezetgyártást és lakatosipari munkákat, míg a szolgáltatási palettánk a következő hónapokban megvalósuló betonacél-hajlítással válik teljessé.

Dunaújvárosban a legnagyobb

Az ÉPDUFERR Zrt. 2004-ben bontott zászlót – akkor még Kft.-ként működött –, kezdetben acélszerkezet-gyártás volt, majd generálkivitelezés és fővállalkozás lett a fő profiljuk, mintegy 10 éve építőanyag-kereskedéssel is foglalkoznak.  A városban a Budai Nagy Antal úton az ÉPDUKER telephely, a Verebély úton az ÉPDUFERR központja működik, emellett a fővárosban az ÉPDUFERR Mérnökiroda található. 

A cégcsoport a dunaújvárosi bejegyzésű építőipari cégek közül 4-5 milliárdos éves árbevételével a legnagyobbnak számít. A vállalkozás aktuális információit a www.epduferr.hu oldalon találják a böngészők.