Elindult az ózdi McDonald’s építése

Elindult az ózdi McDonald’s építése

Elindult a McDonald’s építése. Sajtótájékoztató keretében adták át a területet, ahol Égi Zsolt a gyorsétteremlánc magyarországi ügyvezető igazgatója, valamint Janiczak Dávid polgármester is beszédet mondott. Ezt követően egy jelképes ásónyom kialakításával kezdődött kivitelezés. Forrás: www.ozd.hu 2021. június 28. (hétfő) 19:00

Forrás: www.ozd.hu
2021. június 28. (hétfő) 19:00

Közel egy éves előkészítő munkát követően végre körvonalazódni látszik a McDonald’s ózdi éttermének megvalósulása. Ma délelőtt egy ünnepélyes alkalomra várták a sajtó képviselőit, majd a munkagépek vették birtokba a területet. Az eseményen beszédet mondott Égi Zsolt a gyorsétteremlánc magyarországi ügyvezető igazgatója, aki kifejtette, hogy fontos lépés számukra, hogy városunkba is elhozhatják szolgáltatásaikat.

„2019-ben raktuk le annak az új stratégiának az alapjait, amit most hajtunk végre. Ennek a koncepciónak kettő fontos pillére van. Az egyik, hogy felújítjuk az összes meglévő éttermet a Jövő élménye koncepció alapján, a másik pedig az, hogy olyan településekre is el tudjunk jutni, ahol korábban még nem volt lehetőség a terjeszkedésre. Felmértük a lehetőséget, és azt láttuk, hogy Ózd egy kiváló helyszín és egy jó lehetőség” - mondta Égi Zsolt, a Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezető igazgatója.

Janiczak Dávid, városunk polgármestere beszédében kiemelte, hogy ez egy hosszú folyamat következménye. Bár többen voltak, akik kételkedtek, a mai napon végre a kivitelező munkába állhat, hogy elkezdődhessen az építkezés.

„Bízunk benne, hogy minél hamarabb elkészül az étterem, igazgató úr bízik benne, hogy még ebben az esztendőben a nyitás is megtörténhet, és hamarosan birtokba vehetik az ózdiak. Úgy munkavállalók, mint vendégek. Hamarosan majd elkezdik a munkavállalók toborzását is. Körülbelül 70 fő számíthat arra, hogy itt fog dolgozni az étteremben” - nyilatkozta Janiczak Dávid, polgármester.

Végül az előre elkészített szerszámokkal egy jelképes ásónyomot alakítottak ki és adták át a területet a kivitelezőknek. A kialakítással megbízott dunaújvárosi cég dolgozói már meg is kezdték a munkálatokat. A vállalat egyébként nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, így például első között cserélik le az egyszer használatos műanyag eszközöket, de a készülő komplexumnál is törekszenek a korszerű, zöld megoldásokra. A szakemberek a lakosság türelmét kérik a beruházás ideje alatt.


0454_0_t0454_1_t0454_2_t0454_3_t
0454_4_t0454_5_t0454_6_t0454_7_t
0454_8_t0454_9_t