Jótékonysági licit

Jótékonysági licit

Elkelt a francia labdarúgó-válogatott csapat által aláírt válogatott mez, melyet a helyi kötődésű ÉPDUFERR NYRT. ügyvezetője Palkovics Milán vásárolt meg és adományozott 1.000.000,- forintot a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház „Dr. Molnár Gergely Alapítvány” számára.
Forrás: Dunaújvárosi Labrarúgó Szövetség
 

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség jótékonysági akciót kezdeményez a Szent Pantaleon Kórház intenzív osztálya számára.

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) jótékonysági akciót kezdeményez a Szent Pantaleon Kórház intenzív osztálya számára, amelyhez a Dunaújvárosi Hírlap és a duo.hu is csatlakozik. A jótékonyság, az adományozás -, tenni olyan ügyért, ami másoknak az életet jelentheti - minden esetben megdobogtatja az emberek szívét. Petrás Gábor, a DLSZ főtitkára számos jótékonysági akció vezetője, motorja. Ezúttal sincs ez másképp, ő tájékoztatott a részletekről.

A jótékonysági akció tárgya

„Egy dunaújvárosi – anonimitását kérő - sportbarát felajánlott egy eredeti válogatott mezt adománygyűjtés céljából, amellyel a Szent Pantaleon Kórház intenzív osztályát szeretné támogatni. Nem akármilyen darabról van szó, ugyanis híres játékosok dedikálták, akik a francia labdarúgó-válogatott csapatát erősítik. Olyan nevek írták alá a mezt, mint Pogba, Mbappé, Benzema, Griezmann, Dembélé, Varane, Kanté, Kimpembe, vagy akár Lloris, akiknek a neve nem csak a focidrukkerek számára lehet ismert. A nemes ügy mellé állt a Dunaújvárosi Hírlap reklámarcaként Mészáros Réka is, aki a Médiaworks cégcsoport országos szépségversenyén két éve Fejér megyét képviselhette. Örömmel csatlakozott ehhez a jótékonysági akcióhoz, hiszen a társadalmi szerepvállalás részeként szívesen segít ilyen ügyekben.” 

A dr. Molnár Gergely Alapítványról

„Az alapítványi célokról dr. Jobbágy Lajossal, a kórház orvos-igazgatójával, az aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztály vezetőjével egyeztettünk kolleganőmmel Szűcs Zsuzsával. Az adománygyűjtés kedvezményezettje az intenzív osztály közhasznú alapítványa, a „Dr. Molnár Gergely Alapítvány”, amelynek célja a Dunaújvárosban és a környéken lakó kritikus állapotú betegek ellátásának támogatása, a tárgyi eszközök és a személyi feltételek javítása. Ide tartozik az életmentő beavatkozásokat támogató eszközpark üzemben tartása és fejlesztése. A támogatásból a koronavírusos betegek kezelésekor használt lélegeztetőgépek karbantartását, alkatrészcseréit valósítanák meg.”
 

ADOMÁNYOZÓK
1.CSANAKI SÁNDOR10.000,-
2.FEFFER ARANKA10.000.-
3.MC DONALD'S - DUNAÚJVÁROS400.000,-
4.ÉPDUFERR NYRT.*1.000.000,-
ÖSSZESEN1.420.000,-

*A legnagyobb összegű licitálóé lesz a francia nemzeti mez!

Elkelt a francia labdarúgó-válogatott csapat által aláírt válogatott mez, melyet a helyi kötődésű ÉPDUFERR NYRT. ügyvezetője Palkovics Milán vásárolt meg és adományozott 1.000.000,- forintot a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház „Dr. Molnár Gergely Alapítvány” számára. A dunaújvárosi MC Donald'S üzemeltetője Kiss Attila pedig további 400.000, - Forintot ajánlott fel az alapítvány számára, hogy segítse az Intenzív osztály munkáját. A jótékonysági akció keretében pedig további két magánszemély is hozzájárult az adományhoz, melyet hálásan köszönünk nekik is. Így összesen 1.420.000,- gyűlt össze az intenzív osztály közhasznú alapítványa javára, melyből a Dunaújvárosban és a környéken lakó kritikus állapotú betegek ellàtàsàban és a tárgyi eszközök, valamint a személyi feltételek javításában nyújt nagy segítséget.