ÉPDUFERR Zrt. termelési fejlesztések

ÉPDUFERR Zrt. termelési fejlesztések

ÉPDUFERR Zrt. termelékenységének növelése és technológiai megújítása
PROJEKT CÍME:
Az ÉPDUFERR Építőipari-Szolgáltató-Management Zrt. termelékenységének növelése és technológiai megújítása

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE
Épduferr Zrt.
 
A VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:
32 500 000 Ft
 
A PROJEKT befejezési dátuma
2021.10.28
 
PROJEKTAZONOSÍTÓ:
GINOP-1.2.8-20-2020-00513
 
TÁMOGATÁSI INTENZITÁS:
64,74 %
 
A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében két eszköz beszerzését tervezzük, ezek segítségével a fémek vágását helyben, saját üzemünkben is képesek leszünk elvégezni, ami javítja a versenyképességünket, a termelésünk technológiai színvonalát és csökkenti a beszállítóktól való függésünket is.  A gépek kezelése humán erőforrást igényel, így elősegíti a meglévő munkavállalóink megtartását
A beszerzésre kerülő eszközök:
-1 db DENER Mitsubishi DNR-I 1530 CNC típusú Plazmavágó berendezés
Előnyt jelent, hogy a Hypertherm plazmatechnológiája megbízhatóan a sebesség és a vágási  minőség optimális kombinációját nyújtja  a másodmegmunkálási igény minimalizálása  és a termelékenység maximalizálása érdekében. Az egyszerű felhasználói felület, a gyors beállíthatóság és a gyorscsatlakozású pisztoly növeli a termelékenységet. A Hypertherm plazma számos különböző,  akár vastag, akár vékony fém vágására,  ferde vágására és jelölésére alkalmas.
-1 db CUTERAL CSM 550 Hidraulikus félautomata Duplaoszlopos Fűrészgép
A fűrészkeret fel- és lefelé mozgása hidraulikus hengerek által lehetséges, melyek dugattyúrúdját a két krómozott vezetőoszlop alkotja. A fűrészek standard felszerelése a frekvenciaváltó, mely a fűrészszalag sebességét szabályozza fokozatmentesen. A szalagnyomás a vágás funkcióban nyomásérzékelő szelep által ellenőrzött, mely megakadályozza a szalagszakadást és ezzel meghosszabbítja az élettartamát. A vágás előtolásának szabályozása fojtószeleppel történik.