Csarnokunk megújul

Csarnokunk megújul

2021. tavaszán induló új szolgáltatásaink
Cégünk a GINOP-1.2.8-20 pályázat keretein belül új gépekre nyert támogatást.

A projekt keretében két eszköz beszerzését tervezzük, ezek segítségével a fémek vágását helyben, saját üzemünkben is képesek leszünk elvégezni, ami javítja a versenyképességünket, a termelésünk technológiai színvonalát.

A beszerzésre kerülő eszközök:
DENER Mitsubishi DNR-I 1530 CNC típusú Plazmavágó berendezés
Előnyt jelent, hogy a Hypertherm plazmatechnológiája megbízhatóan a sebesség és a vágási  minőség optimális kombinációját nyújtja  a másodmegmunkálási igény minimalizálása  és a termelékenység maximalizálása érdekében. Az egyszerű felhasználói felület, a gyors beállíthatóság és a gyorscsatlakozású pisztoly növeli a termelékenységet. A Hypertherm plazma számos különböző,  akár vastag, akár vékony fém vágására,  ferde vágására és jelölésére alkalmas.

CUTERAL CSM 550 Hidraulikus félautomata Duplaoszlopos Fűrészgép
A fűrészkeret fel- és lefelé mozgása hidraulikus hengerek által lehetséges, melyek dugattyúrúdját a két krómozott vezetőoszlop alkotja. A fűrészek standard felszerelése a frekvenciaváltó, mely a fűrészszalag sebességét szabályozza fokozatmentesen. A szalagnyomás a vágás funkcióban nyomásérzékelő szelep által ellenőrzött, mely megakadályozza a szalagszakadást és ezzel meghosszabbítja az élettartamát. A vágás előtolásának szabályozása fojtószeleppel történik.