HU EN GR
Sikerünk a megoldás
Fővállalkozás
Mély- és
magasépítési
üzletág
Út és közmű
üzletág
Épület-
villamossági
üzletág
Épület-
gépészeti
üzletág
Technológiai
gépészet üzletág
Tervezési
üzletág
Kereskedelmi
üzletág
Az átláthatóság bizalmat
és biztonságot jelent
Épületgépészeti üzletág
Üzletágunk teljes körűen lefedi a klasszikus épületgépészeti szakágakat a vízellátás-csatornázás, fűtés, hűtés, szellőzés, gázellátás, égéstermék-elvezetés, beépített oltórendszer, épületfelügyeleti rendszer és felsoroltakhoz közvetlenül kapcsolódó telekhatáron belüli közművek kivitelezésének területén.

Tevékenységünk kiterjed az épületgépészeti rendszerek tervezésére, kivitelezésére, felújítására, költséghatékony fenntartására és rugalmas üzemeltetésére. Készek vagyunk ezeket a rendszereket az ötlet felmerülésétől az életciklusuk végét jelentő szakszerű szanálásáig gondozni.

Vállalkozási készségünk a legkisebb átalakítástól az új beruházásokon át, komplex épületgépészeti feladatok kivitelezéséig terjed.

Célkitűzésünk, hogy mindenkori megrendelői igényeket szem előtt tartva átláthatóan és minden résztvevő számára értelmezhetően végezzük a vállalt feladatainkat. Ennek érdekében megrendelőnk elvárásait megértve és tiszteletben tartva, valamint a korábban megszerzett tapasztalataink és a felismert kockázatok elemzéséből levont következtetéseink felhasználásával tesszük meg a feladat optimális megvalósítására vonatkozó javaslatainkat. Fontosnak tartjuk, hogy közreműködő kollégáinkat, valamint bevont partnereinket – tervezőktől, kereskedőkön, szállítókon át a kivitelezést végző szakemberekig – a piaci környezet mindenkor elismerje, megbízhatónak és stabilan működőnek tartsa, ezzel is biztosítva a megrendelőink és társaságunk eredményességét.

Munkatársainkat a szakmai elhivatottság, a korszerű technológiák felé való nyitottság és az ebből eredő fejlődési igény jellemzi. Ezt elismerve társaságunk mind a munkakörülmények, mind a szakmai célok elérésének tekintetében támogatást, segítséget biztosítunk.

Szakembereink naprakész felkészültségét rendszeres oktatással, a hatékony munkavégzést korszerű eszközállománnyal támogatjuk.

Az ÉPDUFERR Zrt. – mint épületgépészeti szakkivitelező - folyamatosan minősíti vállalkozóit és beszállítóit, így egyenletesen biztosítva az elvárt magas minőséget, valamint az ár/érték arányt.
Főbb partnereink:
  • MART Építőipari Kereskedelmi Kft.
  • GEBERIT Magyarország Kft.
  • WILO Magyarország Kft.
  • DAIKIN Magyarország Kft.
  • REHAU Kft.
  • VILLEROY&BOCH Magyarország Kft.