HU EN GR
Sikerünk a megoldás
Fővállalkozás
Mély- és
magasépítési
üzletág
Út és közmű
üzletág
Épület-
villamossági
üzletág
Épület-
gépészeti
üzletág
Technológiai
gépészet üzletág
Tervezési
üzletág
Kereskedelmi
üzletág
Tökéletes projektszervezés
Először gondolkodunk, azután építünk
Épületvillamossági üzletág
Üzletágunk komplex épületvillamossági projektek kivitelezéseit végzi. Teljes körűen kiszolgáljuk megrendelőinket legyen az ipari létesítmény, kereskedelmi áruház, lakóház, erős- és gyengeáramú hálózat kivitelezése, felújítása, karbantartása. Kiemelten fontosnak tartjuk a megrendelői igényeket és az általunk meghatározott magas minőséget, melyre minőségbiztosítási rendszerünkben is kötelezettséget vállaltunk.

Hatékonyságunk és a még jobb eredmény érdekében rendszeresen értékeljük-minősítjük a folyamatban lévő és elkészült kivitelezéseinket.
Munkáink során a teljes körű anyagellátást az előzetesen értékelt beszállítói partnereink biztosítják, mint többek közt a SONEPAR MAGYARORSZÁG Kft., SCHRACK TECHNIK KERESKEDELMI Kft., SCHNEIDER ELECTRIC HUNGÁRIA VILLAMOSSÁGI Zrt.

Képzett szakembereink, folyamatosan kísérik az adott feladatot, segítve a megrendelői elképzelések megvalósítását, az igény felmerülésétől egészen a kivitelezés lezárásáig. Vezető szakembereink és villamos ipari szerelőink szaktudását rendszeres képzéssel támogatjuk, hogy biztosítsuk kivitelezéseink magas színvonalát és az általunk kivitelezett rendszerek hosszú élettartamát.

Társaságunknál megvalósított informatikai és információs rendszer teszi lehetővé minden munkatársunk számára az információkhoz történő gyors és hatékony hozzáférést. Informatikai rendszerünk felgyorsította az árajánlatok elkészítésének folyamatát, valamit a kivitelezés alatt álló munkáinkon jelentősen növelte az információáramlás hatékonyságát.
Feladataink elvégzése során olyan hagyományos és új műszaki megoldásokra törekszünk, ahol a kivitelezett rendszerek harmonikusan illeszkednek a funkcióhoz és belsőépítészeti igényekhez.

Elhivatottságunk, felkészültségünk, tapasztalataink és a minőségi munkavégzésre való törekvésünk teszi az épületvillamossági üzletágunkat a hazai piac megbízható szakkivitelezőjévé.