HU EN GR
Sikerünk a megoldás
Fővállalkozás
Mély- és
magasépítési
üzletág
Út és közmű
üzletág
Épület-
villamossági
üzletág
Épület-
gépészeti
üzletág
Technológiai
gépészet üzletág
Tervezési
üzletág
Kereskedelmi
üzletág
A minőség mindenek felett
Palkovics Milán, Igazgatóság elnöke
Palkovics Milán
Igazgatóság elnöke
Megrendelőink:
  • Tesco Zrt. Magyarország
  • SPAR Magyarország Kft.
  • MOL Rt.
  • Hungrana Kft.
  • Opál Tartálypark Zrt.
  • Samsung SDI Magyarország Zrt.
  • Alcoa-Köfém Kft.
  • ISD Dunaferr Zrt.
Fővállalkozás
Vállalatunk fővállalkozóként valósítja meg megbízói számára a teljes körű lebonyolítást igénylő beruházásokat.

A megvalósításhoz szükséges szakágak és projekttámogató tevékenységek egy kézben történő összefogásával biztosítjuk megrendelőink számára a beruházás sikerét. Tevékenységi körünk kiterjed az engedélyezési, valamint kiviteli tervek elkészítésétől a szükséges hatósági engedélyek beszerzésén át, egészen a létesítmény üzembe helyezéséig, kulcsrakész átadásáig

Fővállalkozói szolgáltatásunk keretében a rendelkezésre álló finanszírozási hátterünknek köszönhetően, lényegesen nagyobb biztonságot tudunk megrendelőink számára nyújtani. Társaságunk működéséhez szükséges forrásokat nem csak a saját tőketartalékai biztosítják, hanem az ÉPDUFERR Zrt. körül felépített finanszírozási rendszer is a szerves részét képzi. A felépített rendszer legfőbb eleme a fizetőképes megrendelői körünk, finanszírozásunkat támogató bankunk és biztosító társasságunk. Az előminősítési és finanszírozási rendszerünknek köszönhetően nálunk nincs likviditási kockázat, ezért alvállalkozói és beszállítói partnereink kifizetésének, nem feltétele a beruházóval történő elszámolás.

A magas szintű belső minőségi elvárásaink és a vállalatirányítási rendszerünkbe integrált tanúsításaink alkalmassá tesznek minket, hogy speciális környezetben is magas színvonalon szolgáljuk ki a megrendelőink igényeit.

Fontos számunkra a megbízóink sikere, ezért együttműködésünk során a képzett és felkészült kollégáink, alternatív lehetőségeket és megoldásokat kínálnak megrendelőink számára, mind a minőség, a gazdaságosság és kitűzött határidő tekintetében.