HU EN GR
Sikerünk a megoldás
Fővállalkozás
Mély- és
magasépítési
üzletág
Út és közmű
üzletág
Épület-
villamossági
üzletág
Épület-
gépészeti
üzletág
Technológiai
gépészet üzletág
Tervezési
üzletág
Kereskedelmi
üzletág
Igényeire formált tervezés,
kompromisszumok nélkül
Mély- és magasépítési üzletág
Társaságunk a magas és mélyépítési feladatok teljes vertikumában a rendelkezésére áll a beruházások megvalósításában.

Mély és magasépítési üzletágunk jelentős fejlődésen ment át az elmúlt évek során, így társaságunk tevékenységét a lakó- és középületek, szállodák, ipari és logisztikai létesítmények, valamint kereskedelmi és szolgáltató központok kivitelezésére is kiterjesztette. Tevékenységi körünk lefedi a speciális mélyalapozásokat, acél és monolit vasbeton szerkezetek készítését, befejező szakipari munkálatokat, egészen a legmagasabb igényszintet kielégítő belsőépítészeti munkálatokig.

Társaságunk erőforrásai biztos hátteret nyújtanak a beruházások kivitelezéséhez és megbízható partner a tervezés, finanszírozás és karbantartás terén is.

Tevékenységeink középpontjában a megrendelő elégedettség biztosítása áll, ezért szolgáltatásainkat is annak figyelembevételével fejlesztettük, hogy a korábban már megismert és elismert rugalmas hozzáállásunk, továbbra is gördülékenyen segítse a közös együttműködést. Tapasztalt szakembereink a beruházási szándéktól a szükséges hatósági engedélyek beszerzésén át a kulcsrakész átadásig segítik a tervezett létesítmények megvalósításában, alternatív és költségtakarékosabb megoldások kidolgozásában.

Megbízható partnerhálózatunk és az informatikai hátterünknek köszönhetően, országos lefedettséggel biztosítjuk szolgáltatásunkat a megrendelőink számára.

A minőségi követelmények szakszerű betartására nagy hangsúlyt fektetünk, ezért a kivitelezések során, csak beminősített és kifogástalan minőségben dolgozó vállalkozói és beszállítói körrel dolgozunk.
Főbb megrendelőink:
  • MOL Nyrt.
  • Olajterv Csoport
  • HUNGRANA Kft.
  • SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
  • TESCO GLOBAL Áruházak Zrt.