HU EN GR
Sikerünk a megoldás
Fővállalkozás
Mély- és
magasépítési
üzletág
Út és közmű
üzletág
Épület-
villamossági
üzletág
Épület-
gépészeti
üzletág
Technológiai
gépészet üzletág
Tervezési
üzletág
Kereskedelmi
üzletág
Jelmondatunk: tisztán, biztonságosan,
környezetbarát módon
Technológiai gépészet üzletág
A technológiai gépészet üzletágunk nagy szakértelmet és pontosságot megkövetelő speciális technológiák teljes körű gépészeti kialakítását végzi, igazodva a Megrendelő által és az előírásokban meghatározott minőségi, munka- és tűzvédelmi szabályokhoz.

Precíz ütemtervezéssel dolgozunk élelmiszer és vegyipari létesítményekben.

Támaszkodva munkatársaink szakértelmére, teljes körűen megvizsgálva az adott kivitelezés körülményeit teszünk javaslatot a legoptimálisabb megoldásokra.

Felkészült szakképzett kollégáink nagy gondossággal kiviteleznek a legújabb technológiák bevonásával. Kivitelezéseinken tapasztalt szakértő hegesztő szakemberek dolgoznak, a mindenkori hegesztési előírások alkalmazásával.

Kivitelezésink kiegészülnek a késztermék teljes körű dokumentálásával, minősítésével ennek elősegítésére anyagvizsgáló szakembereket alkalmazunk, akik roncsolásos, roncsolásmentes anyagvizsgálatokat is elvégzik.

Az ÉPDUFERR Zrt. minőségbiztosítása a legmagasabb hazai és nemzetközi szabványoknak is megfelel és garantálja a legmagasabb szintű előírások követését, alkalmazását.

Technológiai erőforrásaink, szakembereink tudása, fizikai állományunk teljesítménye, ütemtervezésünk rugalmassága teszi lehetővé, hogy a legbonyolultabb szerkezetű feladatokat is a Megrendelői igényeknek és az előírásoknak megfelelően, határidőre teljesítsük.
Főbb tevékenységünk:
  • komplett technológiai rendszerek kiépítése, telepítése
  • szénacél technológiai szerelése
  • folyadéktartályok tervezése, kivitelezése
  • roncsolás mentes anyagvizsgálat (ultrahang, radigráfia)
  • termék-, gőz-, gáz-, víz-, sűrített levegő hálózatok kivitelezése
  • ipari vízlágyítók, szűrők, iszapleválasztók építése, üzembe helyezése
  • rozsdamentes technológiai szerelés, csőszerelés