HU EN GR
Sikerünk a megoldás
Fővállalkozás
Mély- és
magasépítési
üzletág
Út és közmű
üzletág
Épület-
villamossági
üzletág
Épület-
gépészeti
üzletág
Technológiai
gépészet üzletág
Tervezési
üzletág
Kereskedelmi
üzletág
Jobb tervezés - korábbi befejezés
Tervezési üzletág
A telekvásárlástól a használatbavételig egy olyan komplex tervezési szolgáltatást kínálunk, mely során igényes kreatív és körültekintő szakmai munkát végzünk.

Üzletágunk teljes körű tervezői szolgáltatást kínál, mely felöleli a tervezési program kialakítását, a tervezés előkészítését, állapot felmérési munkák elvégzését, engedélyezési, tender-, kiviteli és megvalósulási tervek elkészítését, építészeti tervdokumentációhoz kapcsolódó statikus, gépészeti, villamossági, közmű- és közlekedésépítési, zöldterületi és különleges szakági, technológia tervek elkészítését.

A megrendelői elképzelést kézzelfogható igényként kezeljük.

A tervezési feladatokat tapasztalt, a kivitelezésben jártas szakembereink mérhető tapasztalatainak felhasználásával és a megrendelői igények maximális figyelembevétel készítjük el.

Feladatunk, hogy a hazai és nemzetközi előírásoknak megfelelően, olyan értékes termékre formáljuk a megrendelői elképzelést, mely könnyen áttekinthető és költséghatékonyan kivitelezhető, üzemeltethető.

Teljes körű megoldásokat nyújtunk a műszaki és gazdasági elképzeléseinek kiszolgálása érdekében, ezzel is elősegítve a megalapozott döntéseket.

Az új termékek és technológiák felé nyitott szakembereink a beszállítókkal kialakított kiváló kapcsolatnak köszönhetően az elsők között kapnak termékinformációkat, melyeket tervezési kivitelezési tapasztalatok figyelembevételével hasznosítanak.

Szakági tervezőink rendszeresen vesznek részt képzéseken, hogy az állandóan változó jogszabályi környezetben naprakészen végezhessék a munkájukat és a megfelelő információkkal láthassák el megrendelőinket.
Főbb tervezési tevékenységünk:
  • hatósági engedélyeztetés
  • tervvéleményezés
  • gyártmánytervek elkészítése
  • épületgépészeti rendszerek felmérése, tervezése
  • épületvillamossági rendszerek felmérése, tervezése
  • komplex beruházások tervezése, lebonyolítása
  • út- és közművek tervezése
  • ipari technológiák tervezése, felülvizsgálata
  • tervek alapján költségvetések készítése