Büszkén Családbarát munkahely

Büszkén Családbarát munkahely

Családbarát szemlélet hatja át kezdetektől vállalkozásunkat és most még egy lépést tettünk a családias munkahelyi légkör megteremtéséhez.
Az elmúlt év próbára tette a családi kapcsolatokat is, szociálisabban még érzékenyebbé váltak az emberek. Az ilyen időszakokban kiemelten fontos, hogy támogassuk egymást.

Cégünk a mindennapokban is arra törekszik, hogy munkavállalóinknak családbarát környezetet biztosítsunk.  Figyelembe vesszük kollégáink igényeit, hogy minél több minőségi időt tölthessenek szeretteikkel.
Szülési szabadságon lévő kolléganőinkkel rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, visszavárjuk őket csapatunkba, számítunk rájuk és ők is számíthatnak ránk!

Köszönetünket kifejezve, kisgyermekes kollégáinknak a családalapítás csodálatos időszakához szerettünk volna hozzájárulni, hasznos és minőségi baba termékekkel. Ekkor találtunk rá a BabaDobozra, egy olyan magyar vállalkozásra, melynek nem csak az üzenete és célkitűzései nyerték el tetszésünket, ami a „gyermekvállalásra való felkészülés segítése”, hanem az, hogy együttműködnek a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal és az Uniceffel is. Ez még inkább megerősített bennünket abban, hogy tőlük rendeljük meg a céges ajándék babadobozt.

Kollégáink már átvették az első babadobozokat és nagy sikert aratott! Ezzel cégünk büszkén teremt hagyományt! Minden kedves kollégánk családjába születendő babát szeretettel és Babadobozzal fogunk köszönteni!