Befejeződött a Zalakomáromi projekt

Befejeződött a Zalakomáromi projekt

Befejeződött az Épduferr Nyrt. zalakomári telephelyének fejlesztése című projektje...
  Zalakomár, 2022. július 13., szerda (OTS) - Befejeződött az Épduferr Nyrt. telephelyének fejlesztése Zalakomáron, melynek keretében beszerzésre került egy teleszkópos rakodógép, továbbá telephely korszerűsítés és 120 órás angol nyelvi képzés is megvalósult a projekt keretében. A fejlesztés segítségével megfelelő minőségű raktár-műhely-iroda került kialakításra, melynek köszönhetően egy modern, 21. századi telephelye lett a vállalkozásnak. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg 60 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.
 
A GINOP-1.2.9-20-2021-00131-es azonosítószámú projekt a Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása című felhívás keretén belül valósult meg.
A fejlesztés célja a cég főtevékenységéhez, a lakó- és nem lakó épület építése tevékenységhez kapcsolódik.

A projekt megvalósulása hozzájárult a cég diszponálási tevékenységének gyorsulásához. A projekt eredményeképp a cég által vállalt határidők rövidülnek, amellyel a vevők megtartása és új vevők megszerzése a jövőben sokkal könnyebbé válik.
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális és Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetés társfinanszírozásával 60 millió forint vissza nem térítendő támogatásból, 100%-os támogatási intenzitás mellett valósult meg 2021.  április 24. és 2022 február 14. között.

Projekt megvalósítási helyszíne: 8752 Zalakomár, 852/8 hrsz.

A projektről bővebb információt a https://epduferr.hu/palyazatok oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Palkovics Milán, igazgatósági tag
info@epduferr.hu