Épduferr kupa

Épduferr kupa

Az ÉPDUFERR Nyrt. acélkereskedelmi és gyártási vezetője azonban nem csupán játékával, hanem szponzorációs tevékenységével is kimagasló szereplője a hazai golféletnek.

Végtelen lelkesedés és megtörhetetlen szorgalom. Így jellemezhető a veszprémi Furda Roland golfhoz való hozzáállása, nem véletlen tehát, hogy érdemi segítség nélkül, gyakorlatilag önerőből alig két év alatt sikerült elérnie a 16-os hendikepet. Az ÉPDUFERR Nyrt. acélkereskedelmi és gyártási vezetője azonban nem csupán játékával, hanem szponzorációs tevékenységével is kimagasló szereplője a hazai golféletnek. 

Az építőipar szinte minden szegmensében jelen lévő, immáron a Budapesti Értéktőzsdén is jegyzett ÉPDUFERR tavaly útjára indított nagyvonalú golf támogatási tevékenysége most szombaton magasabb fokozatba kapcsol. 

Érdemes lesz Zirc felé venni az irányt, hiszen a bruttó győztes, illetve a férfi és női mezőny első két-két helyezettje a balatonfüredi Margaréta Hotelbe szóló két személyes utalványokkal gazdagodik, melyek 2023. április végéig beválthatóak. 

A frissen felújított, tágas és kényelmes szobáiról, bőséges, változatos reggelijéről és házias ízeket felvonultató vacsorájáról méltán híres szállodában kültéri medence és vadonatúj wellness részleg szolgálja a golfozó és partnere testi, lelki felfrissülését a mindössze tíz percnyi autóútra található balatonudvari, az alig húsz percre lévő tótvázsonyi vagy éppen a félórás vezetést igénylő zirci golfjátékot követően.

Jelentkezés a GOLFiGO felületén pénteken 12:00 óráig!

- Véh Balázs beharangozója -

- Fotó: Kállay Tamás -

2022.07.20.