Modern Gyárak Éjszakája 2023

Modern Gyárak Éjszakája 2023

Várjuk a kedves érdeklődőket 2023. november 10-én 16 órától a Modern Gyárak Éjszakája lakossági programsorozat keretein belül az ÉPDUFERR Nyrt. lemezmegmunkáló üzemében folyó munkálatok és gépek megtekintésére.
Az ÉPDUFERR Nyrt. Dunaújváros legnagyobb fővállalkozó és generálkivitelező vállalkozása. A generálkivitelezői főtevékenység mellett acélkereskedelmi, acélszerkezet és acéltermék gyártási tevékenységet végzünk.

A személyes látogatás során az acéltermék gyártási tevékenységet mutatjuk be. Az üzemlátogatás egy rövid előadással kezdődik, majd az érdeklődők megtekinthetik működés közben a lézervágó gépet és az élhajlító berendezést. A lézervágó gépnél egyedi ajándék díszek kivágását tekinthetik meg. Minden kedves résztvevő egy személyre szóló lézervágott karácsonyfadíszt vihet haza emlékbe.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: jelentkezés a https://www.moderngyarakejszakaja.hu/hu/article/epduferr oldalon!

A személyes gyárlátogatáson való részvétel csak zárt cipőben és zárt ruházatban lehetséges. A látogatás ideje alatt az üzemi területen csak az ÉPDUFERR Nyrt. munkatársának engedélyével és felügyelete alatt tartózkodhatnak.

A bejárás helyszíne: 2400 Dunaújváros, Verebély út 14.